16/10/2021

Com cada any ens va tornar a visitar el Pare Rafel Sabé, salesià missioner a l’Àfrica, des de fa 28 anys.
Actualment està a Kankan on es va fundar una escola mixta on es dona formació a adolescents i joves més vulnerables sobre mecànica general, mecànica d’automòbil i carpintería, amb la intenció de proporcionar un futur professional als joves.
Kankan és una ciutat d’unes 190.000 persones, disposa d’un aeroport regional, una reconeguda universitat i un petit port fluvial, ja que passa el riu Milo.

Es una zona del país en que hi ha certa pobresa i molta població es dedica a l’agricultura (blat de moro, melca, nyam, mango i cotó). Hi ha una indústria important de manufactura de cotó.

Si voleu saber més coses de l’obra que porten a terme els Salesians a Guinea Conakry, podeu consultar la següent pàgina web: https://boscoglobal.org/ca/guinea/

El pare Rafel va celebrar la Santa Missa a la nostra Seu i posteriorment ens va explicar com està l’escola de formació professional, la situació del país, les costums, creences i altres aspectes de la vida quotidiana dels habitants de la zona.

Entre tots vàrem recollir una aportació econòmica per la missió que està realitzant a l’Àfrica. Li donem les gràcies per donar-nos la possibilitat d’ajudar-los i esperem tornar-lo veure ben aviat.

Testimoni d’una persona assistent a la visita que ens va fer el missioner:
“El Pare Rafel dona un testimoni de persona lliurada totalment al Senyor i es veu tant en la seva mirada com quan parla. Espero algun dia poder ser una mica com ell.”

Visita P. Rafel Sabé SDB
Comparteix aquesta noticia