Com pots ajudar-nos

Prevere / Religiós

Indica’ns quins elements de comunicació preferiu rebre (cartell del recés, fulletons, WhatsApp…). Ens ajuda a optimitzar els costos i arribar a més persones. 

Volem rebre…

Dóna suport als recessos dins la vostra parròquia/ arxiprestat:

   · Comparteix els recessos amb els vostres feligresos, en acabar alguna Eucaristia,  al full parroquial i molt especialment per WhatsApp. Res més eficaç.

   · Fes us dels cartells  i fulletons dels  recessosque us fem arribar.

Proposa algú vostre que es faci voluntari de l’OEP a la vostra parròquia  (només cal ens ompli les seves dades en el formulari al peu d’aquesta pàgina).

Col·labora en l’organització d’un recés interparroquial pel teu arxiprestat, ofereix-te o proposa’ns un prevere com a director.

Voleu oferir recessos tancats als vostres feligresos?
A l’OEP estem per treure-us la feina que això comporta
.

Laic/a

Fes-te Voluntari de l’OEP davant la teva parròquia. Ens ajudaràs a que coneguin millor els recesos interparroquials de l’OEP.
Omple les teves dades al peu d’aquesta pàgina i ens posarem en contacte amb tu. Si ho prefereixes truca’ns al 696815174

Comenta o comparteix el recés per WhatsApp amb persones del teu entorn (amics, familiars…), especialment als qui creieu que més ho poden necessitar. Ben segur serà un bon regal.

Col·labora econòmicament per sufragar les despeses dels recessos i per ajudar a persones sense mitjans econòmics suficients per costejar-s’ho:

Inscriu-te als nostres recessos amb algun familiar o amic teu.

Recorda’t de pregar pels fruits espirituals de l’OEP i dels recessos.

Vols conèixer millor que és l’OEP i el que fem per les parròquies?

Voldria ser
Voluntari parroquial de l’OEP

Si has tastat el que es viu a un recés tancat, en silenci, a una casa d’Exercicis i estàs convençut de la seva eficacia evangelitzadora,
Si et sents prou vinculat a una parròquia…

Et necessitem!

Seràs la veu de l’OEP a la teva parròquia per donar a conèixer els recessos

  * Dada requerida

  Nom*:

  Cognoms*

  Mòbil*:

  Any naixement*

  E-mail*

  Parròquia de la que vols ser Voluntari OEP (i població)*

  Has viscut algun recés en silenci a una casa d'Exercicis?*

  Observacions

  Què comporta ser Voluntari Parroquial de l’OEP?

  Nomès caldrà que facis arribar la informació i el material (cartell, fulletons i carta de presentació) del recessos que anem organitzant a qui creguis oportu de la teva parròquia, i a poder ser procuris, d’acord amb la parròquia, que la informació arribi finalment als feligresos de la millor forma que consideris. També ens ajuda prou, si calguès, donis a conèixer l’Obra d’Exercicis (veure presentació)  als preveres de la parròquia. Finalment, el més important, pregar pels fruits dels recessos i per l’Obra d’Exercicis. També us demanem compartir els recessos amb les persones del vostre entorn que considereu. Moltes gràcies

  Més informació a oep@obraexercicis.org o al mòbil 696815174


  Información básica sobre protección de datos:

  • Responsable: Obra de Ejercicios Parroquiales
  • Finalidad: Envío y tratamiento de la información solicitada
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: No se ceden los datos a terceros, salvo que exista obligación legal. El acceso a datos por terceros se limita a la prestación de un servicio para Obra de Ejercicios Parroquiales, conforme lo indicado en la política de privacidad.
  • Derechos: A acceder, rectificar y suprimir los datos, así como los otros detallados en la política de privacidad.
  • Información adicional: Véase nuestra política de privacidad.

  En cumplimiento de lo que dispone la normativa vigente en materia de protección de datos personales, el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (RGPD), la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre (LOPD) y el Real Decreto 1720/2007 de desarrollo de la LOPD, le informamos que los datos personales aportados a este formulario serán tratados por la Obra de Ejercicios ajustándose a la finalidad por la que han sido enviados y conforme se detalla en nuestra política de privacidad. Se mantendrán mientras no solicite su cancelación.
  Así mismo, le informamos que tiene derecho a solicitar el acceso, rectificación, portabilidad y supresión de sus datos y la limitación y oposición a su tratamiento dirigiéndose a Obra de Ejercicios Parroquiales, con domicilio a Carrer Duran i Bas 9, 08002 Barcelona, (Barcelona) o enviando un correo electrónico a oep@obraexercicis.org, junto con una fotocopia de su DNI o documento análogo en derecho, indicando el tipo de derecho que quiere ejercer. Tiene igualmente derecho a retirar el consentimiento prestado en cualquier momento. La retirada del consentimiento no afectará a la licitud del tratamiento efectuado antes de la retirada del mismo. También tiene derecho a presentar una reclamación, si considera que el tratamiento de datos personales no se ajusta a la normativa vigente, ante la Autoridad de control (Agencia Española de Protección de Datos – C/ Jorge Juan 6, 28001 Madrid – www.aepd.es).


  Ajuda'ns a millorar Alguna idea per millorar el nostre servei?

  Comparteix aquesta noticia