Es va fer una sortida al Parc Natural del Garraf, concretament a la masia de la família del Javi i la María al terme municipal de la població d’Olivella.

Vàrem assistir 26 persones, entre les quals hi havia el nostre estimat P. José María. El menjar va consistir en un aperitiu ofert pels amfitrions, cadascú es portava un primer plat per compartir, un segon plat (botifarres, pollastre, salsitxes, xoriço, mitjanes i cuixes de be, etc…) que es va fer a la barbacoa, que també va ser compartit i les postres igualment, que van ser molt generosos amb molts tipus de pastissos, bombons i fruites variades. També va haver-hi cafè i vi dolç de part dels amfitrions.

Després d’una estona d’haver menjat, vàrem fer el rosari a la terrassa exterior de la casa i tot seguit una petita processó de rams amb branques de llorer i fulles de palma, fins a la petita capella de la masia, on vàrem celebrar la Santa Missa de Rams.

En aquesta sortida vàrem gaudir d’un dia assolellat fins a la tarda, que va començar a cobrir-se i fer una mica de fred, però ens vam aixoplugar dins la masia amb una llar de foc, fins al voltant de 2/4 de 9.

Testimoni d’una persona que va assistir a la trobada:
”Aquestes trobades periòdiques son molt profitoses tant del punt de vista de relacions personals, com de reforç espiritual i moments de pietat.”
JMAC

Trobada de primavera (dissabte 23 de març 2024)
Comparteix aquesta noticia