Trobada amb un grup de joves

23.02.2019

Dissabte 23 de febrer a la tarda va venir a visitar-nos el Sr. Arquebisbe de Barcelona Joan Josep Omella.

El cardenal va arribar a la seu de l’O.E.P. al voltant de les 19h, acompanyat pel seu secretari Mn. Marc Labori . El vàrem rebre al voltant d’uns 60 membres de l’Obra d’Exercicis, inclòs el nostre consiliari el Dr. Ramón Corts.

Després de saludar a alguns dels assistents, el president de l’OEP va fer un resum de la nostra entitat, per passar a continuació a un torn de preguntes que li van fer els presents. Aquesta estona va ser molt interessant, distesa i càlida. El cardenal va contestar amb un esperit molt profund totes les qüestions que se li van fer, i també va explicar algunes anècdotes personals divertides. Va durar aproximadament una hora.

Tot seguit va concelebrar la Santa Missa, juntament amb el nostre director i el seu secretari. L’escolà va ser el “nostre” seminarista Toni Vidal. La celebració es va seguir amb molta atenció, silenci i fervor, acompanyada per la coral de l’entitat, que ens va fer gaudir d’uns quants cants polifònics clàssics (Canticorum iubilo, Signore de le cime, Da pacem domine, etc…).

A continuació es va oferir un refrigeri de pastissos i altres plats dolços preparats per les persones assistents. Vàrem fer un brindis amb cava per celebrar la visita. Durant aquests moments distesos el cardenal va parlar amb moltes de les persones que s’acostaven a ell. I va estar molta estona parlant amb els joves presents.

Al voltant de les 21h30’ l’arquebisbe es va acomiadar de nosaltres i un grup de uns quatre membres de l’Obra d’Exercicis el va acompanyar.

És un privilegi tenir al pastor de la nostra diòcesi al costat de l’entitat que representem.

Moltes gràcies Sr. Cardenal per la seva visita; aquesta sempre serà casa seva.

Trobada amb el cardenal Omella a l’OEP
Comparteix aquesta noticia