Festa de la Residència Mare Caterina de Barcelona

15.06.2019

Dissabte 15 de juny a la tarda, una representació de l’O.E.P. va acompanyar la festa de l’assemblea local de La Família Josefina a la residència Mare Caterina de les Germanes Josefines de la Caritat de Barcelona, de l’avinguda de la Riera de Cassoles.

Es va començar amb una missa en la que ens va acompanyar la coral de la residència. La directora de la coral va estar molt atenta, acompanyant amb guitarra per a que tot sortís bé.

Després es va passar al jardí on totes les residents van seure esperant el començament de la festa que havia preparat la Iolanda. Primer unes voluntàries residents van cantar un seguit de cançons divertides i contemporànies de les espectadores.

A continuació es va fer l’escenificació d’una entrevista de la vida de la fundadora de l’orde de les  Mares Josefines. Una de les monges feia d’entrevistadora i la Iolanda (vestida perfectament de germana) feia de Mare Caterina. Va ser una part de la festa molt divertida i interessant, amb un format que va ajudar molt a posar-se en la pell de la fundadora.

Tot seguit es va passar a fer la rifa de la tómbola que com cada any, els membres assistents de l’O.E.P. van ajudar a repartir els regals. També quan es va repartir el berenar sopar, varem ajudar a les germanes, que ens van convidar a aquest mos d’entrepans i gelat de postres.

Alguns dels membres assistents van donar conversa a les residents, molt necessitades de companyia. Ho van agrair molt.

Aquesta activitat d’apostolat, encara que sembli poca cosa, la mare superiora ens ho agraeix molt cada any i espera que vinguem sempre. És una obra de misericòrdia en vers les residents, de retruc ens beneficia a nosaltres i ens fa conscients de les nostres limitacions.

Declaració d’un membre de l’O.E.P.: només veure les cares de les residents quan t’hi acostes a dir-li’s alguna cosa, compensa l’esforç que has fet venint.

Festa de la Residència Mare Caterina de Barcelona
Comparteix aquesta noticia