En aquesta página trobareu altres activitats que no figuren en altres punts d’aquesta web. Es tracten d’activitats vinculades a voluntariat, a esbarjo i en general tot allò que no es pot clasificar dins de Exercicis, Pregària o Formació.

Crònica del Camí de Sant Ignasi 2021

Desprès de no haver pogut fer l’any passat la caminada degut al Coronavirus, ja teníem moltes ganes de continuar el camí.

Aquesta vegada hem fet les etapes 14 i 15, ens queden només 12 (uns 250 quilòmetres).

29.10.2021  Dijous 31 d’octubre a la nit ja van sortir de Barcelona la majoria de pelegrins, que van fer nit a un hotel de Tudela.

Llegir més

 

Compartir-ho:

Festa de la Residència Mare Caterina de Barcelona

15.06.2019

Dissabte 15 de juny a la tarda, una representació de l’O.E.P. va acompanyar la festa de l’assemblea local de La Família Josefina a la residència Mare Caterina de les Germanes Josefines de la Caritat de Barcelona, de l’avinguda de la Riera de Cassoles…

Llegir més

Compartir-ho:

Trobada amb el cardenal Omella a l’OEP

23.02.2019

Dissabte 23 de febrer a la tarda va venir a visitar-nos l’arquebisbe de Barcelona Sr. Joan Josep Omella. 

El cardenal va arribar a la seu de l’O.E.P. al voltant de les 19h, acompanyat pel seu secretari Mn. Marc Labori . El vàrem rebre al voltant d’uns 60 membres de l’Obra d’Exercicis, inclòs el nostre consiliari el Dr. Ramón Corts…

Llegir més    

Compartir-ho:

Trobada de l’OEP amb el nostre Cardenal Juan José Omella

Aquest mes de març uns quants membres de la junta de l’OEP van visitar el nostre Arquebisbe per tal d’avançar en el servei que l’OEP presta a la nostra diòcesi. La seva cordialitat ens ajuda molt en la nostra tasca eclesial.

Mons. Omella va insistir en la importància del paper dels laics dins l’Església, on el més important per evangelitzar és la vivència de fe i no tant els coneixements. També es va veure com els recessos i Exercicis Espirituals ens poden ajudar a trobar-nos amb l’amor de Déu que tot ho transforma.

Preguem per ell i per la seva tasca dins la nostra Església.

Compartir-ho:

Portar l’aigua a un barri de Bata (Guinea Equatorial)

Gracies a Déu, ho hem aconseguit!

El P. Ildefonso ens diu que la gent està molt contenta i li fa molt de servei! Ens diu:

“Es un regalo para parar las muertes de niños ahogados aquí en los pozos. No podéis imaginar que gran bien habéis hecho a la gente de esta parte del barrio de Biyendem”

Compartir-ho:

Les nostres altres activitats

D’acord amb el que es diu a la pàgina Principal d’aquest web, dins de les activitats complementàries realitzades per l’OEP també tenen importancia les de solidaritat i les d’esbarjo. Totes dos cohesionan als qui formem part de l’OEP i ens ajuden  a ser més eficaços en les tasques principals de l’associació.

En aquesta pàgina hi trobareu les darreres activitats d’aquests dos punts, esbarjo i solidaritat.

Si t’interessa viure la fe envoltat d’amics, vine amb nosaltres!.

Si ens vols proposar una activitat: M’agradaria que….

Compartir-ho:

 

Compartir-ho: