Visita a la Residència Mare Caterina de Barcelona

Dissabte 26 de maig a la tarda, una representació de l’O.E.P. va acompanyar la festa de l’assemblea local de La Família Josefina a la residència Mare Caterina de les Germanes Josefines de la Caritat de Barcelona, de l’avinguda Príncep d’Astúries.

Es va celebrar una missa amb mossèn Pere Oliva, que va ser molt viscuda pels assistents/es i acompanyada per la coral Mare Caterina (formada per senyores de la residència).

Després, el Sr. Josep Armengol (Coordinador general de La Família Josefina) va explicar una mica de la història de la congregació religiosa i de la seva fundadora, la Mare Caterina.

A continuació alguns dels components de la nostra obra van fer una representació en playback de varies cançons de l’època de les residents (La bella Lola, La chica yeyé, La violetera, La verbena de la paloma, etc…). Aquestes actuacions van ser molt aplaudides i corejades pel públic.

A continuació es va fer el lliurament dels regals de la tómbola solidària per les missions de les germanes a Colòmbia, per poder construir una escola. Es van vendre 214 números. Les participants van rebre amb molta il·lusió els presents. Els membres de l’O.E.P. van ajudar en el repartiment d’aquests regals.

Al final, la residència va oferir un berenar-sopar a totes les persones assistents, que consistia en entrepans, beguda i gelats. Alguns dels membres de la nostra obra van ajudar en el servei, i a recollir tant les restes de l`àpat com el mobiliari utilitzat.

La mare superiora es va acomiadar personalment de nosaltres, ens va agrair molt la nostra participació en aquest dia i també la de les altres ocasions.

Va ser una tarda distreta, i de contacte i acompanyament a les àvies, que ho van agrair molt.

Visita a la Residència Mare Caterina de Barcelona