Dijous 20 de desembre a 2/4 de 6 de la tarda, varem començar unes 10 persones entre adults i joves, tots membres de l’O.E.P. a fer suport en quant a preparació d’entrepans pel sopar d’aquell dia per les persones sense sostre de Barcelona, concretament de la zona de l’estació del Nord i de Plaça Catalunya i fent suport en la preparació de la part logística del dinar de Nadal.

Varen fer en una hora i mitja, 253 entrepans variats (xoriço, llonganissa, formatge, tonyina, catalana, truita de patates, etc.). Els entrepans es van col·locar en bosses diferenciades, les que porten entrepans amb carn de porc i les que no en porten, per tenir en compte les diferents religions de les persones del carrer.

Dos joves de l’O.E.P. van estar preparant i encaixant, a l’absis de l’església de Sants Just i Pastor, el material (coberts, gots plats, tovallons, estovalles, etc.) per remetre als diferents centres on es farà el dinar de Nadal.

Testimoni d’un matrimoni que va col·laborar en la preparació dels entrepans:

 “Sempre és molt gratificant poder col·laborar amb la comunitat de Sant Egidi. A més a més coneixes a altres voluntaris que ens acullen i que desprenen i encomanen molta felicitat.”

Testimoni d’un dels joves que va ajudar en la preparació de la logística del dinar de Nadal:

 “Ha sigut una molt bona experiència. Hem pogut ajudar amb un esforç molt petit, que unes mil persones puguin gaudir d’un dinar de Nadal.”

Suport Sant Egidi 2018