Com pots ajudar-nos si ets…

Prevere / religiós: Laic/a:

Indica’ns quins elements de comunicació del recés voleu rebre habitualment (cartell, fulletons, tots dos, o només comunicació per email o per WhatsApp). Això ens ajuda a optimitzar-ne els costos i poder arribar a més parròquies, a més feligresos. 

Volem rebre…


Dóna suport als recessos que es fan, dins la vostra parròquia, i també amb el vostre arxiprestat. Això ens ajuda molt. Si voleu que us acompanyem en aquesta presentació, només cal ens ho digueu al 696815174

Altres possibles col·laboracions:

Comparteix els recessos amb els teus feligresos, al full parroquial i molt especialment per WhatsApp. Un recés rebut de mans vostres té especial efectivitat perquè compte amb el vostre aval. No us defraudarem!


Penja a les vostres cartelleres els posters dels  recessos en els que hi col·laborem, i poseu a l’abast de feligresos els respectius fulletons, que us fem arribar o que ens podeu sempre demanar només trucant al 696815174


Lidera un recés interparroquial  o bé recomana’ns algun prevere com a director d’alguna tanda.


Si voleu, oferiu-nos un voluntari, a fi que sigui l’enllaç encara més personal en els vostres recessos i  col·labori en l’organització del recessos.

Fes-te col·laborador/a de l’OEP. Ens ajudaries per donar a conèixer o organitzar un recés dins la teva parròquia i les del seu arxiprestat.  Truca’ns al 696815174 o contacta amb nosaltres.

Estendre la fe mitjançant els Exercicis/recessos. El Papa Francesc ens convida a evangelitzar sortint a l’encontre dels altres, i aquesta és una bona forma de fer-ho. Tothom hauria de reservarse al menys un dia per trobar-se amb ell mateix i amb qui més ens estima.

Vull ser col·laborador/a de l’OEP

Et necessitem!

Altres possibles col·laboracions:

Quan vegis un recés on participem, envia’l per WhatsApp a persones del teu entorn, als qui creieu que més ho poden necessitar. Ben segur serà un bon regal.


Dona a conèixer l’OEP i el nostre servei a la teva parròquia, en especial concertant-nos una breu trobada amb el teu rector.


Presenta’ns algun prevere o religiós que coneguis i que recomanaries per dirigir algun recés.


Apadrina alguna persona que no tingui mitjans econòmics suficients per a costejar-se la seva assistència a una tanda.


Inscriu-te a algun dels nostre recessos i amb algun familiar o amic teu.


Solicita informació dels recessos on hi colabora l’OEP

Rols a l’Oep

Per a més informació ens podeu trobar a oep@obraexercicis.org o al telèfon mòbil: 696815174


Ajuda'ns a millorar Alguna idea per millorar el nostre servei?

Compartir-ho: